16 april 2018

Nystädat hem

Vardag

God kväll på er!
 
Herregud vad trött jag är nu. Jag har varit i farten sen kl 6 imorse med jobb, längdåkning, städa, tvätta, fixa, handla, hämta Jocke, gå med soporna, äta middag, duscha, osv osv. Men det är SÅ SKÖNT när lägenheten är städad, önskar man kunde hålla det så jämt. Men ni vet ju själva, ibland kommer livet emellan hehe... 
 
 
Just nu ligger jag raklång på soffan med datan i knät och en kopp te i högsta hugg. Det som är bra med att ha små tillställningar hemma hos  sig själv är ju just att man vill ha det snyggt och då blir det ofta ett ordentligt städryck. Skulle så gärna vilja gå igenom alla skåp och garderober och byråer och slänga sånt man inte använder eller behöver. Det skulle vara en lättnad. Jag har lovat mig själv att gå igenom min garderob på onsdag för då ser det ut att bli dåligt väder. Tycker det passar bra att fixa sånt då.
 
Jocke sitter vid sin dator och kollar på supercross. Ibland skriker han rätt ut så mitt hjärta gör en volt i bröstet på mig haha. Ibland kan jag tycka det är lite jobbigt för man är så lugn och avslapnad och det är tyst och sen helt plötsligt skriker nån. Men han älskar supercross och tittar inte så ofta faktiskt så jag får bara stå ut hehe. Jag älskar honom så mycket så skulle aldrig förbjuda honom att inte titta. :)

Blommorna som står där vid hans andra skärm har vi köpt till våra chefer imorn och den stora påsen på stolen är massa chips och ölkorv som vi ska ha som tilltugg innan middagen. Hoppas ingen av mina arbetsledare läser detta inlägg nu och ser att de ska få blommar haha!
 
 
Tycker det är så mysigt att gå på toa nu för vi har (sen i julas iofs) en liten ljusslinga inlindad i en blomma som lyser när man går in där. Perfekt om man är kissnödig på natten, då slipper man tända lampan och få ont i ögonen. Och så tände jag doftljuset en stund så det luktade gott där inne. Nu väntar vi bara att tvätten ska bli klar sen tänker iallafall jag hoppa i säng.
 
 
Kolla min superhylla! Älskar att fylla glasburkar med havregryn, nötter, frön, flingor, pasta, ris, mjöl, kokossocker, osv. Dels så är det så himla fint men jag tycker också att det smakar bättre. Ibland känns det som att nötterna tar åt sig smaken av kryddor och annat som man har i skafferiet. Och att de tappar sin färskhet. Men i burkar är de tätt åtslutna och står för sig själv på en annan hylla. :)
 
Nej nu är jag jättetrött... ZzzZzz. Måste nog kolla hur det går för tvättmaskinen sen blir det bums i säng! Vi har ju som sagt galan imorgon och det blir nog en lång natt så den vill man absolut vara utvilad för.
Godnatt med er, sov så sött<3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress